Saturday, 30 January 2016

Cc GA yang aku tumpang jadi sponsor

( ^_^)/ السلام عليكم ورحمة الله وبركته


Baru teringat nak tulis pasal benda nih. Sorry sangat dekat sesapa yang join GA tu dan dah follow aku sebab aku salah sorang tukang sponsornya. Tak silap aku GA tu dah lama tamat. And memang sepatut patutnya dah lama umum pemenang. Tapi, sorry, sebab aku tak dapat apa-apa berita dari tuan punya blog yang buat GA tuh. Aku pon tak sure sapa yang menang. Memang senyap macam tu ja. Sesapa yang tunggu hadiah tu sorrylah. Aku pon terlupa nak tanya tuan punya blog. Seriously, SORRY :(

Kredit

1 comment:

  1. Hehehe.. tak join, tapi nak hadiah jugak boleh ??? :D

    ReplyDelete