Sunday, 2 July 2017

AidilFitri 1438H

( ^_^)/ السلام عليكم ورحمة الله وبركته
 بسم الله الرحمن الرحيم

Dah lama jugak kan aku tak bersiaran. Tup tup dah raya dah. Alhamdulilah , lepas sebulan posa, kita sambut hari raya 😁

So, di kesempatan ni, aku nak ucapkannn,

🎶 Salam Aidilfitri,
Ibu ayah yang dicintaiiii, 
Maafkanlahhh anakmu inii, 🎶

Eh, termenyanyi pulak 😅 

Selamat Hari Rayaaa
Hakcipta Ilmannafia®️
 Kalau ada aku terbuat salah dan silap sepanjang aku berblogging ni, aku mintak ampun banyak-banyak lah. Mana tau ada yang terguris dengan kata-kata aku dala aku tak sedaq. Maafkanlah anakmu ini. Eh 😂. Saya budak baru belajaq, kalau salah tolong tunjukkan ☺️



Selingan. Gambaq malam raya, kedua, ke-3,ke-4 and ke-5 
PSSSST,, aku rasa aku dah di tahap nak merayu orang dah ni 😭
Kalau anda-anda baik hati, aku mohon tolong aku. Tolong jawab survey ni. Tak susah pon. Maybe kurang 15 minit dah siap. Aku doakan siapa yang jawab moga Allah permudahkan urusan depa. Aminnn

Linknya :

6 comments:

  1. Hai. Selamat Hari raya :P hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku cuba nak jawab tapi tempat bermastautin untuk sabah sarawak xde, so i just left it blank :) just to inform you

      Delete
    2. Sokay sis. Thanks sbb jawab :)

      Delete
  2. Selamat hari raya... jap ea MZ isi survey tu

    ReplyDelete
  3. Salam, selamat hari raya,,saya pun dah reply survey. jemput datang blog saya juga.

    ReplyDelete